0

Varför du ska dejta flera kvinnor samtidigt – snurra plattor

Snurra plattor innebär att dejta flera kvinnor samtidigt

Varför ska en man dejta flera kvinnor samtidigt? Vad är för och nackdelarna? Är det moraliskt rätt? Och vad ska man tänka på?

På engelska ”spinning plates” är en av de viktigaste principerna för att nå framgång med kvinnor på lång sikt. Det är även en hörnsten i Game och Rollo Tomassis bok ”The rational male”. Precis som en cirkusartist kan snurra flera plattor eller tallrikar på händer och fötter samtidigt, behöver män som vill nå framgång med kvinnor kunna hantera flera möjligheter på samma gång.

Men precis som med att kunna snurra flera plattor på samma gång, är det en balansakt att dejta flera kvinnor samtidigt.

Du behöver inte ligga med massor av kvinnor för att snurra plattor

Det vanligaste missförståndet med denna taktik är att du måste ligga med alla kvinnor du har kontakt med, det är absolut inte nödvändigt och kan dessutom vara värt att undvika i vissa fall för att slippa komplikationer. En platta kan vara en kvinna du för tillfället chattar med på Facebook, en annan platta kan vara en kvinna du bara träffat över en fika, och ännu en platta kan vara en kvinna du träffar sporadiskt bara för att ha sex. Men tänk om kvinnorna också snurrar plattor?

Kvinnor är mästare på att snurra plattor

Om en kvinna är singel och dejtar kan du räkna med att hon åtminstone dejtar mer än tre män åt gången. För en kvinna är det givetvis enklare att samla plattor, en medelattraktiv kvinna kan få inviter från män flera gånger om dagen, medan även de mest attraktiva av män oftast själva måste ta första steget i interaktioner med kvinnor. Kvinnor ger givetvis inte alla sina plattor lika mycket uppmärksamhet, bara de bästa.

Med hjälp av sociala medier kan hon ha hundratals plattor åt gången. Statistik visar även att en majoritet av kvinnor har en back-up plan även i förhållanden som hon kan kontakta ifall förhållandet plötsligt skulle ta slut, hon håller dessa plattor vid liv genom sms och samtal, eller ibland är hennes platta en kollega på jobbet.

Fördelar för män med att snurra plattor

Största fördelen för män med att snurra plattor, särskilt för den som inte är en naturlig alfa, är att det ger dig en känsla av överflöd (fyra egenskaper alfa) vilket hjälper dig att upprätthålla frame. En annan given fördel är att du kan utvärdera flera kvinnor för ett potentiellt förhållande samtidigt. Så fort en platta börjar att uppvisa egenskaper du inte vill ha på lång sikt kan du släppa henne för att fokusera på en befintlig platta eller skaffa en ny.

Nackdelar för män med att snurra plattor

En potentiell nackdel är att många kvinnor inte vill bli behandlade som plattor, även om de gör samma sak med män, de vill inte agera på den sexuella marknaden på samma villkor som män. En annan given nackdel med att snurra plattor är att det ofta kräver mer tid, planering och resurser än att dejta en kvinna åt gången. Möjligheten att du träffar kvinnor med psykiska problem är också större när du dejtar fler kvinnor åt gången.

Du kan få stalkers, kvinnor som försöker få dig att göra henne gravid, kvinnor som egentligen redan är i ett förhållande och så vidare.

Att tänka på ifall du bestämmer dig för att snurra plattor

Som jag nämnde i tidigare stycke är det inte riskfritt att snurra plattor, men å andra sidan är det inte riskfritt att dejta kvinnor överhuvudtaget. Men om du bestämmer dig för att pröva denna taktik finns det några saker att tänka på.

  • Du behöver inte berätta om dina andra plattor om du inte gått med på att vara exklusiv.
  • Om hon frågar dig ifall du träffar andra bör du vara ärlig, men du är inte skyldig att berätta hur många du träffar eller vilka dom är.
  • Logistik: detta borde vara uppenbart, men träffa inte alla dina plattor på samma ställe eftersom risken ökar att plattorna träffar varandra.
  • Skit inte där du äter: dejta inte kvinnor i närheten av ditt boende, helst inte ens i ditt lokala centrum. Av samma anledning som föregående punkt.
  • Dejta aldrig kvinnor på ditt jobb, en instabil kvinna som känner sig försmådd kan hämnas genom en falsk metoo-anklagelse eller bara genom att vända dina kollegor emot dig.
  • Snurra inte för många plattor åt gången. I min erfarenhet är fyra plattor samtidigt nära bristgränsen, din prio måste alltid vara ditt verkliga syfte (The way of the superior man).
  • Gör en priolista för vilka plattor du vill ge mest uppmärksamhet, försök inte att träffa alla lika mycket samtidigt.
  • Använd alltid kondom, oönskade graviditer och könssjukdomar kan förstöra ditt eget och andras liv. Spola ned kondomen i toaletten efteråt för att vara säker. Att kvinnor tar kondomen för att impregnera sig själv efteråt är vanligare än du tror.
  • Låt aldrig en kvinna lämna saker hos dig om du inte bestämt dig för att släppa dom andra plattorna och påbörja ett seriöst förhållande.

Är det moraliskt rätt?

Detta får du avgöra själv, men du bör vara medveten om att nästan alla kvinnor gör det och att det innebär ett övertag på den sexuella marknaden. Så länge du inte ljuger om dina intentioner har du inte gjort något fel.

När jag snurrade plattor och en del av dem insåg det, förstod de flesta, men jag fick även ett par stalkers och utskällningar. Läs även min ”Introduktion till den sexuella marknaden” för att lära dig mer om detta.

ernst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *