0

Ställ högre krav på svenska kvinnor

Vad skulle hända om svenska män började ställa högre krav på kvinnorna i sitt land? Varför är det alltid svenska män som försöker anpassa sig till en skränig minoritet av kvinnliga feminister?

En sak som många svenska män lägger märke till när dom reser i Sydeuropa, Öststaterna och delar av asien (framförallt Japan) är att kvinnorna på dessa platser ofta är mer feminina, traditionella och vårdade än kvinnor i länder som Sverige, England och USA.

Inte bara svenska män som lagt märke till detta

Även många bloggare och författare från andra länder i Manosfären som rest till Sverige för att ragga vackra blondiner, har efteråt skrivit om sin upplevelse med avsmak. Bland annat beskriver dom svenskor som:

Okvinnliga, promiskuösa, ovårdade med uppblåsta egon och offerkomplex, många är feminister och extremt PK. De har höga krav på män (i förhållanden, inte för sex) och inga krav på sig själva.

En engelsk artiklel om svenska kvinnor:

Utländska män i Sverige ”ni ställer ju inga krav”

Även vänner till mig från framförallt Italien och Tyskland som flyttat till Sverige och inlett förhållanden med svenskor säger att det inte är värt det, de säger:

Dom kan inte laga mat, de klär sig slafsigt, pratar ovårdat och deras hem är ostädade. De lever osunt, röker, dricker och festar för mycket.

När jag frågor dom vad de tror detta beror på? Får jag alltid till svar ”ni ställer ju inga krav”.

Kvinnor är mästare på att ställa krav

Kvinnor däremot har inga problem med att ställa höga krav på dejtingsidor och dejtingappar. De är väldigt tydliga med vad dom vill ha gällande fysik (ofta även ras), ekonomi och meriter. Dessa är några exempel jag sett under min tid som singel, har hört att det ska vara värre idag:

Du måste vara längre än mig, ha en bra ekonomi (underförstått bättre än henne), inte yngre än mig men inte heller för gammal.

Vara världsvan, bra utbildning (underförstått bättre än henne), vara vältränad helst tvättbräda, snygg men inte fåfäng. Inga barn, äga hus, äga bil, trygg anställning.

Och just det – humor, självförtroende och empati. Dejtar inte killar med/utan hår, inte killar med/utan tatueringar, med/utan skägg.

Dejtar inte vita/svarta/asiater/araber (sorry!). Ska vara jämställd i hushållet men fortfarande kunna försörja mig och mina barn.

Inte att förglömma: ska älska att ta hand om mig, ge mig massage, komma med frukost på sängen, kunna hantera mina utbrott, förstå vad jag vill utan att jag behöver säga det och såvidare.

Kravlistorna är oändliga. Kvinnor må vara för jämställdhet när dom går till vallokalen, men inte när de röstar med underlivet.

Vad händer när män ställer samma krav som kvinnor?

Rollo Tomassi, författaren till ”The rational male” gjorde ett experiment där han tog de vanligaste kraven kvinnor ställer på dejtingsidor, skapade en falsk manlig profil på en dejtingsajt och riktade samma krav mot kvinnor de själva ställer till män.

Trots att Rollo inte skrev till någon kvinna på sajten utan bara lät sin påhittade profil ligga uppe, valde kvinnorna själva att skriva till honom, saker som:

Vem tror du att du är att komma med dessa krav?

Hur kan du kräva att kvinnor ska leva upp till dina orealistiska ideal?

Varför hatar du kvinnor?

Vad bidrar du egentligen med som gör att du tror dig kunna kräva allt detta?

Din profil är det vidrigaste jag läst i hela mitt liv, du är allvarligt sjuk i huvudet.

Rollo fick hundratals hatiska meddelanden, bara för att han ställde samma krav som de flesta kvinnor ställer till män. Amerikanska män ska vara rätt lika svenska kvinnor i mentalitet, så detta är troligtvis även applicerbart i Sverige.

Läs om Rollos experiment här: https://therationalmale.com/2011/12/14/qualities-of-the-prince/

När en amerikansk kvinnlig journalist prövade att dejta män i Japan

Jag minns inte alla detaljer, men när en amerikansk kvinnlig journalist i trettioårsåldern, med blont hår och några kilos övervikt prövade att gå på dejter med män i Japan fick hon en rejäl chock.

De japanska männen ställde frågor som: varför är du tjock? Du äter för mycket. Varför är du inte redan gift i din ålder? Du börjar bli gammal. Kan du laga mat? Är du bra på att städa? Och så vidare.

Detta förklarar varför nästan alla kvinnor du möter i Japan är smala, feminina och undergivna. Japanska män vet sitt eget värde och hur mycket de riskerar att förlora i en eventuell skilsmässa. Därför vågar dom ställa krav, och kvinnorna rättar sig därefter.

Läs mer om hur det är för tjocka kvinnor i Japan: https://www.quora.com/How-is-it-to-be-overweight-in-Japan-especially-for-women

Vad är viktigast att kräva av en kvinna för att ingå ett förhållande?

Detta ämne förtjänar en artikel i sig, men några av de saker svenska män är sämst på att kräva av sina kvinnor är bland annat:

Kunskap om grundläggande kvinnliga plikter som att kunna sköta ett hem, tillfredställa sin man och ha god hand med barn.

Att hon för sig värdigt oavsett om hon är med dig eller inte. Det innebär: inget supande, att hon klär sig med klass och strävar efter att vara vacker utan att vara smaklös.

Att hon inte flirtar eller beter sig otillbörligt med andra män, det gäller lika mycket på sociala medier som i fikarummet på jobbet.

Att hon aldrig förringar eller talar illa om dig inför andra. Att hon inte skapar drama eller tjaffsar med dig i andras sällskap.

Att hon har respekt för din roll som man, att hon inte tar din vilja att försörja, beskydda och leda för givet. Och att hon ger dig stöd i ditt uppdrag.

Viktigt att tänka på innan du börjar ställa massa krav

Om du är en fet eller vek incel som bor i din mammas källare och spelar Warcraft hela dagarna, är du givetvis inte i en position för att kräva någonting av en kvinna. Bara när du har allting annat under kontroll i ditt liv bör du överväga ett seriöst förhållande där du från början är tydlig med vad du vill se i din kvinna.

Om du är i tjugoårsåldern bör du fokusera på att bli den bästa versionen av dig själv, och bara snurra plattor vid sidan om. Män når oftast sin peak mellan 35-45 års ålder. Medan kvinnor har sin peak mellan 18-28. Se till att ni båda är i er peak när ni påbörjar ert förhållande, och att ditt SMV är högre än hennes.

Läs även:

Varför svenska män bör resa och dejta kvinnor utomlands

ernst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *