2

Varför svenska män behöver bemästra sex och relationer med kvinnor

Därför behöver du bemästra relationer med kvinnor

Många svenska män verkar tycka att de redan vet allt de behöver om kvinnor och relationer. Eller att de inte ”behöver” veta något (det löser sig självt). I denna artikel vill jag gå igenom varför jag anser att dessa män har fel.

En vanlig kommentar på våra sociala medier från framförallt konservativa män är ”varför slänga bort en massa tid på att jaga kvinnor, arbeta på att bli bättre själv istället”. Detta råd är inte helt fel, men det dessa män missar, är att relationer med kvinnor också är något man kan bli bättre på, precis som att lyfta mer på gymmet eller datorprogrammering. Och det ena behöver inte utesluta det andra.

Varför svenska män är värdelösa med kvinnor

Om de flesta svenska män var bra på kvinnor, skulle vi inte ha lika många skilsmässor, låg nativitet eller män som flyr till Thailand för att skaffa en ung tjej som gifter sig för att få uppehållstillstånd. Om svenska män förstod kvinnor, skulle dom inte låta kvinnorna styra samhället mot sin undergång. Om svenska män var riktiga män, skulle vi inte ha så många tofflar och cucks som är betjänter åt sina flickvänner.

Om du tillhör den minoritet av svenska män som faktiskt är framgångsrika med kvinnor och inte låter sig hunsas av dem, behöver du inte känna dig träffad, skicka istället denna artikel vidare till de män du tror behöver läsa den.

Vad kan konsekvenserna bli av att inte förstå relationer med kvinnor?

På ett bredare samhälleligt plan har svenska mäns bristande förståelse för sexuell dynamik förödande konsekvenser som; urspårad hypergami (läs Kvinnors sexuella strategier och min recension av Sexual Utopia In Power), skapandet av ett matriarkat, ett samhälle styrt av känslor istället för fakta.

På ett individuellt plan bland män leder detta till; framväxandet av incels (läs om incels), otrohet och skilsmässor, män som är kvinnors betjänter, män som gör bort sig och blåser upp kvinnors egon (läs Män som gör bort sig på nätet, Män som skickar dickpics). I sin förlängning leder detta även till att alltfler kvinnor slutar som batikhäxor och kattkvinnor.

Har inte svenska kvinnor något ansvar?

Givetvis har kvinnor ett visst mått av ansvar för relationer med sina män, men helst vill dom inte ha det. Läs valfri kvinnlig krönikör i dagspressen eller gå in på en feministisk hemsida. Budskapet från svenska kvinnor som är samhällsengagerade är ”det är männens fel”, ”män måste ta ansvar”, ”varför gör inte männen någonting?”. Om kvinnor trodde att dom skulle lösa världens problem skulle de givetvis fokusera på sin egen utveckling, och kritisera kvinnor för deras brister, men det gör dom inte.

Vi på Maskulint tror på patriarkatet och att det är männens roll att ta ansvar för sig själva, leda sina familjer och försvara våra samhällen. Därför fokuserar vi på att kritisera män för deras brister (inklusive oss själva) och ge män resurser för att bli bättre. Om vi trodde att kvinnorna skulle leda förändringen hade vi byggt en hemsida med resurser för kvinnor.

Varför svenska män måste hitta sina testiklar eller gå under

En man som låter hans kvinna gå nedför trapporna själv när han misstänker inbrott. Som inte vågar bjuda ut en kvinna på en dejt, utan hellre förblir oskuld i jämlikhetens namn. Som inte klarar av att försörja sin fru och barn. En sådan man har misslyckats. Så varför skulle detta inte vara sant i en bredare kontext?

För ett folk vars män låter sina kvinnor styra och försvara landet. Ett folk vars män inte längre kan reproducera sig (för att rädda klimatet eller något annat trams). Ett folk som blivit sterilt för att kvinnorna äter hormoner så att de inte ”riskerar att bli gravida” och männen är så skadade av soja och porrmissbruk att de inte längre får upp den (läs Hur porr förstör mäns liv). Läs även ”Riskerar europeiska män att gå under?”.

När män slutar vara män

När ett barns förälder slutar att vara en förälder, tvingas barnet att uppfostra sig själv. När mannen slutar göra sitt jobb som man tvingas kvinnan axla ansvaret. Självgoda svenska feminister tror att det sistnämnda alternativet är det bästa. Givetvis har det funnits framgångsrika kvinnliga ledare genom historien, men inga framgångsrika matriarkat. Och om matriarkatet var det bästa systemet skulle de mest framgångsrika länderna (där ingår inte Sverige) ha adopterat det.

För att citera Michael Hopf: ”mjuka män skapar hårda tider, hårda tider skapar hårda män, hårda män skapar bra tider, bra tider skapar mjuka män”. Frågan är om svenska män kommer att lyckas härda sig själva och stiga fram innan det är för sent. Eller om de mjuka männen (eller kvinnor) kommer att skapa så hårda tider, att vi tvingas bli hårda?

ernst

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *