0

Myten om en bra kvinna – inte så fläckfri som du tror

Myten om en bra kvinna

Min flickvän skulle aldrig göra så”. ”Min flickvän är lite mer traditionell”. ”Jag har träffat en kvalitetskvinna”. Myten om ”en bra kvinna” bygger inte bara på villfarelser, den kan dessutom hindra oss från att bygga en fungerande relation med en verklig kvinna.

Ledsen över att behöva förstöra din illusion, men såvida du inte bor i Saudiarabien eller i en isolerad by med mormoner, är chansen ganska stor att din kvinna inte är så fläckfri som du tror. De flesta västerländska kvinnor har mångdubbelt fler sexuella partners än de flesta män. Hon har med största sannolikhet genomfört de flesta depraverade sexhandlingar du kan förställa dig, och du kommer inte att hitta en kvinnlig oskuld över femton i vår del av världen. Mer senare om varför detta spelar en viktig roll i misslyckade förhållanden.

Detta är inte helt kvinnornas fel, på samma sätt som många svenska män idag beter sig som sojapojkar, har det mycket att göra med vår rådande kultur. Efter den sexuella revolutionen, skilsmässan mellan kyrka och stat och tillgång till preventivmedel och abort, har detta möjliggjort en fri hypergami.
Tv-serier som Sex and the city som glamoriserar slampor. Och skilsmässoporr som ”Eat Pray Love” har lurat kvinnor att de kan rida karusellen tills de är 35 innan de kan slå sig ned med en framgångsrik man och låtsas vara en kysk oskuld. Läs mer om detta i min recension av ”Sexual Utopia In Power”.

Med detta sagt förordar jag inte nödvändigtvis en återgång till ett puritanskt kristet samhälle, jag påstår inte heller att allt var bättre för. Men jag vill däremot förtydliga för män som missat detta, att spelreglerna för den sexuella marknaden har förändrats drastiskt sedan vi övergav alla former av traditionella normer i slutet av 60-talet, och att detta har enorma implikationer för våra chanser att bygga ett stabilt familjeliv med en någorlunda sund kvinna.

Vad spelar hennes förflutna för roll?

Statistik visar att desto fler sexpartners en kvinna har haft innan hon ingår ett förhållande med en man, desto större är risken att hon inte kommer lyckas binda sig till honom känslomässigt, detta har vi tidigare redovisat på vår Twitter. Vad detta beror på exakt, är mer omtvistat. Men vi vet från evolutionär psykologi att kvinnor använder sig av så kallad ”pre-selection” i val av män, detta innebär förenklat att ifall en man har varit med många kvinnor, innebär det troligen att dessa kvinnor såg något av värde i honom.

På en evolutionär nivå innebär det även att ifall en kvinna får barn med en man som är bra på att förföra kvinnor, kommer troligtvis deras manliga avkomma också vara bra på att förföra kvinnor, vilket ökar chanserna till att hennes gener förs vidare. Med kvinnors förflutna fungerar det tvärtom, vilket feminister tolkar som dubbelmoral, men vars förklaring också går att finna i evolutionär psykologi.

Läs även ”kan en slampa vara en bra flickvän

Förklaringen bakom mäns ”svartsjuka” och ”mateguarding”.

Anledningen till att män inte finner det sexigt med kvinnor som legat med många män, är att vi också vill föra våra gener vidare. Enda sättet vi kan göra det, är att försäkra oss om att kvinnan bär på vårt barn. Innan den extremt korta period vi haft tillgång till sådant som preventiv-medel och faderskapstest, var det enda sättet för en man att försäkra sig om att barnet tillhör honom, att kontrollera så att hans kvinna inte hade sex med någon annan, detta kallas inom psykologin för ”mateguarding”.

Om en kvinna har demonstrerat att hon är lätt att få i säng, innebär detta troligtvis att hon har en större benägenhet att vara otrogen mot sin man, och i förlängningen göra honom till en cuck (Hanrej). Detta är troligtvis en förklaring till varför män är biologiskt predisponerade till att undvika slampor, och kontrollera sin kvinnas sexualitet (läs även min artikel om biologiska skillnader mellan män och kvinnor).

Fler risker med moderna kvinnor

Långvariga förhållanden med moderna västerländska kvinnor är alltså betydligt mer riskfyllt tack vare ökad benägenhet till otrohet och sämre förmåga till att knyta an med män. Utöver detta har vi de juridiska riskerna förknippat med matriarkatet. Det finns nästan inga konsekvenser för kvinnor som vill ägna sig åt omoraliska beteenden som skadar män. Otrohet, skilsmässor på falsk grund som leder till att män tvingas ge kvinnor hälften av sina tillgångar.

Det existerar inget skambeläggande för promiskuitet. Kvinnor har till och med rätt att döda sina ofödda barn ifall de ”ångrar sig” (ifall de finner att mannen inte var tillräckligt alfa). Utöver dessa saker har kvinnor tillgång till vapen som falska sexanklagelser och möjlighet att fysiskt angripa män utan att de har rätt att försvara sig, eftersom kvinnor är precis lika starka som män, fast det är aldrig okej att slå en kvinna (för att hon är så svag?).

Vad kan dagens män göra?

Sannolikheten att du som svensk man kommer att hitta en traditionell svensk kvinna som är oförstörd av vår degenererade kultur är minimal om inte obefintlig. Men om du kan acceptera några av kontemporära kvinnors brister kan ett långvarigt förhållande fortfarande leda till något bra. De viktigaste verktygen för att förstå den sexuella marknaden och dess spelregler är i första hand det röda pillret, i andra hand att lära sig game. För att lära dig mer ingående om olika tekniker för att möta, förföra och inleda förhållanden med kvinnor kan du ansöka om premium-medlemskap i Maskulint.

ernst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *