0

Manliga hingstar och kvinnliga slampor – varför detta hyckleri?

Manliga hingstar och kvinnliga slampor - varför detta hyckleri?

Varför får män råd för att ”ligga runt” samtidigt som det ges varningar för promiskuösa kvinnor? Består Maskulints redaktion av hycklare med brist på självinsikt? Varför är en man som kan lägra många kvinnor en ”hingst” medan en kvinna som hoppar från man till man en slampa?

Här på Maskulint har vi skrivit en hel del om hur män kan lära sig Game och gett män råd för att förföra kvinnor. Samtidigt har vi belyst på problemen med hypergami och promiskuöst beteende hos kvinnor. En del (framförallt kvinnor) ser detta som att vi dömer med dubbla måttstockar och beter oss som hycklare. Låt oss därför reda ut dessa frågor.

Män är hingstar kvinnor är slampor

Den snabbaste och enklaste förklaringen till denna skenbara motsägelse, är det faktum att kvinnor har enklare tillgång till sex än män. Detta beror på många orsaker: sex är mer riskfyllt för kvinnor (risk för graviditet och värre sexuella sjukdomar än för män) därför släpper de inte till lika lättvindigt. En man kan göra många kvinnor gravida utan större risk, medan en kvinna bara kan bära ett barn åt gången, därför är det mer logiskt ur ett evolutionärt perspektiv för kvinnor att vara mer kräsna med sexpartners än män.

Varför kurser för män i Game är en miljardindustri

Om detta inte stämde skulle kurser i Game inte vara en miljardindustri för män, kvinnor som köpte manliga prostituerade skulle vara lika vanligt som den omvända situationen och så vidare. En man som har lätt att få sex från kvinnor signalerar att han har något andra män inte har, som gör honom mer attraktiv (se alfaegenskaper). En kvinna som är lösaktig signalerar att hon har dålig självdisciplin och brist på självrespekt, samt att hon troligtvis inte kommer vara en pålitlig partner.

Varför vill Maskulint lära män att ligga runt?

Det korta svaret är, det gör vi inte. Däremot vill vi ge män kunskaper i hur man attraherar kvinnor för att skapa ett större utbud att välja ifrån, läs även vår artikel om att snurra plattor. Sanningen är att män känner avsmak för kvinnor som är lösaktiga (åtminstone för förhållanden) medan kvinnor attraheras av män som andra kvinnor är attraherade av och villiga att ha sex med.

Om män vill kunna nå framgång i dagens sexuella marknad där kvinnor är mer promiskuösa än någonsin tidigare, måste han kunna bygga ett överflöd av Options (val) för att ha en chans.

Hur kan vi förena vår positiva syn på traditionella förhållanden med Game?

Det fanns mycket bra med traditionella samhällen som vi skulle vilja ha tillbaka, men även mycket dåligt vi vill lämna i det förflutna, läs mer om Arkeofuturism som livsstil. Jag önskar att jag hade pengar och resurser för att kunna äta och dricka uteslutande från lokala gårdar och vattendrag, helst biodynamiskt och fritt från bekämpningsmedel. Men i min nuvarande plats och situation är detta inte möjligt. Men jag måste ändå äta och dricka.

Vi måste utgå från hur samhället ser ut, inte hur vi önskar att det ska se ut

Som ansvarsfulla män måste vi spela med de kort vi är givna och med de förutsättningar vår tid och plats erbjuder. Detta omfattar även den sexuella marknaden med dess brister och fördelar. Alternativet till att inte spela efter dessa regler i sexuella relationer innebär att bli en incel, flytta till ett annat land eller gå MGTOW. Men vi kan fortfarande belysa fördelarna med traditionella relationer utan att ge upp relationer med moderna kvinnor i nuet.

ernst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *