4

Introduktion till Game – första mötet

Introduktion till Game - första mötet

Vad är viktigast att tänka på när du går ut för att träffa kvinnor? Vilka egenskaper letar kvinnor efter hos män? Hur går du från en lysten blick till ett ligg?

Innan du läser denna artikel, rekommenderar jag att du läser de två föregående artiklarna i serien (vad är game) och (varför män borde lära sig game). Den sociala dynamiken mellan män och kvinnor är ett stort ämne som det skrivits dussintals böcker om, men som väldigt få talar om i mainstream. Här går jag bara igenom några få grundläggande principer i Game som du som man kan använda dig av i samspelet med kvinnor.

Disclaimer: Allt jag skriver här handlar dock om generaliseringar och därför gäller dessa givetvis inte för alla män och alla kvinnor i alla situationer. Men det kan ge en bra fingervisning.

Första mötet med en kvinna

De flesta män som går ut för att träffa kvinnor (för sex eller förhållanden), misslyckas under de första sekunderna av deras interaktion. De flesta män har säkert upplevt följande scenario: han står vid baren och sippar på en drink. I ögonvrån ser han en kvinna titta på honom med sugna ögon. Han vänder sig om och möter hennes blick. Hon ler, han ler, och därefter förstör han allting – genom att titta bort. Nästa gång han tittar på henne verkar hon helt ointresserad av honom (det är hon). Och om han går fram och försöker prata med henne nu, kommer hon hitta på en ursäkt för att slippa. Vad var det som hände?

Hur män och kvinnor bedömer varandra

Kvinnor och män bedömer varandra på väldigt olika sätt. När en man kommer till en plats där han finner en vacker kvinna. Behöver han bara se på henne några sekunder för att avgöra om han vill ha sex med henne eller inte (enbart utifrån hennes utseende), därefter spelar det inte så stor roll vad hon gör. Med vissa undantag, som att hon har en pojkvän eller egentligen är en man. En kvinna gör lika snabba bedömningar av män, men skillnaden är att hon kan ändra sin bedömning lika snabbt. Baserat på detaljer som de flesta män inte ens är medvetna om.

Utifrån kvinnans perspektiv

Samma interaktion jag nämnde tidigare utifrån kvinnans perspektiv. I ögonvrån ser hon en attraktiv man vid baren, hon bedömer att hon kanske skulle kunna ha sex med honom. Hon kollar sig i spegeln och rättar till håret. Sen vänder hon sig mot honom och visar uppenbart sitt intresse genom att titta rakt på honom (kvinnor kommunicerar alltid indirekt i början), därefter väntar hon. När han vänder sig om och de får ögonkontakt har hon uppnått sitt mål. När han ler är det en bekräftelse på att han gillar det han ser. Men när han vänder sig om och fortsätter sippa på sin drink, säger han indirekt ”jag vågar inte gå fram och prata med dig utan att behöva tänka igenom vad jag ska säga först”. Eller ”jag behöver ett par drinkar innan jag vågar göra något”.

Femsekunders-regeln och vad som är avtändande för kvinnor

Inget är så avtändande för en kvinna, som en man som är obeslutsam, som inte vad vad han gör (utan att tänka efter först), eller som inte vågar prata med kvinnor. Det spelar ingen roll om samma man gjort två rundor i Irak, om han tar 200 kg i pressbänk. Rädsla eller osäkerhet med kvinnor är ett väldigt enkelt sätt att avgöra ifall en man är trygg i sig själv och sina förmågor. Detta är bakgrunden till den så kallade femsekundersregeln inom Game. Denna innebär att inom fem sekunder från att du fått ögonkontakt med en kvinna du är intresserad av, måste du gå fram och prata med henne.

Varför kvinnor är mer försiktiga

En annan viktig skillnad mellan män och kvinnor ligger i deras bedömningar. Från att en interaktion börjar, letar mannen automatiskt efter fler anledningar till att ha sex med henne, medan kvinnor letar efter anledningar till att inte göra det. Bakgrunden till detta är enkel, historiskt sett har det alltid varit farligare för en kvinna att inleda en sexuell relation. Det har varit farligare för hennes rykte (en kvinna som är enkel betraktas som en slampa). Hon kan bli gravid (inget preventivmedel fungerar till 100%) vilket förändrar hennes liv (även om hon begår en abort). Det är även större risk för hennes hälsa att gå hem med en man, han kan vara en våldtäktsman eller en mördare. Även könssjukdomar drabbar oftare kvinnor hårdare än män.

Varför kvinnor dömer ut män så snabbt

Här tänker en del män att kvinnor inte borde döma ut män så snabbt. Bara för att han begår ett misstag under de första sekunderna eller minuterna av en interaktion. Här måste vi överväga att kvinnor i regel står för utbudet av sex, medan män står för efterfrågan. En hyfsat vacker kvinna upplever ofta flera närmanden per dag, bara påväg till jobbet. På sociala medier upplever hon troligtvis ytterligare hundratals närmanden i kommentarer och via messenger. Tänk dig själv som man, ifall du fick närmanden av hundratals kvinnor i veckan, troligtvis skulle du bli mer kräsen och avfärda fler kvinnor baserat på mindre fel. Dessutom har kvinnor inte lika stort behov av den fysiska sexakten som män. Vi har upp till sexton gånger mer testosteron än kvinnor så detta är fysiskt omöjligt. Kvinnor har istället större behov av relationer som ger något i utbyte samt bekräftelse av hennes sexuella marknadsvärde (SMV).

Vad får en kvinna att förbigå hennes säkerhets-spärrar?

Om en kvinna ska välja en okänd man (framför alla andra erbjudanden hon får varje dag) för något så riskfyllt som att gå hem med honom första kvällen, måste hon hitta tydliga indikationer på att det är värt det.

Hans yttre: ja utseende spelar roll för kvinnor, men inte lika stor roll som de flesta män tror, och inte på samma sätt som för män. Breda axlar och stora biceps kan vara attraktivt, men vad som ofta är viktigare för kvinnor är tecken på god hälsa. Att han inte är överviktig och inte heller sjukligt smal. Ett välansat skägg eller lätt skäggstubb kan vara en god indikator på högt testosteron. andra tecken är ett symetriskt ansikte och en symetrisk kropp. Att han klär sig snyggt är givetvis en fördel, men en överdriven fixering med sitt yttre kan också uppfattas som feminint vilket inte tilltalar kvinnor. Det finns mycket mer att säga om detta, men det får bli material för en annan artikel.

Män kommunicerar direkt, kvinnor kommunicerar indirekt

En av de viktigaste principerna för att kommunicera framgångsrikt med kvinnor, är att förstå skillnaden mellan hur män och kvinnor kommunicerar. Män kommunicerar i regel mer direkt, vi säger vad vi menar och menar vad vi säger. Kvinnor kommunicerar i regel mer indirekt, de kan säga en sak men mena något helt annat. För att förstå vad en kvinna egentligen säger måste man vara mycket mer uppmärksam på sådant som hennes kroppsspråk, hennes tonläge och vad som gömmer sig mellan raderna. Om en man säger till dig ”vi borde ta en öl nån kväll” betyder det troligen just det. Om en kvinna säger samma sak kan det betyda; 1. Jag vill ha sex med dig, men vill se om du är värd det först. 2. Jag vill ligga med din kompis, du kanske kan ta med dig honom. 3. Jag vill inte se dig igen, men eftersom risken är liten låter jag dig tro det. 4. Jag vill verkligen bara ta en öl med dig nån kväll.

Pre-selection – vad tycker andra kvinnor om dig?

I marknadsföring är det vanligt att företag gör reklam för sin produkt genom att skylta med hur många kunder som redan använder och är nöjda med den. Denna princip kallas pre-selection, och är väldigt värdefull när det gäller att attrahera kvinnor. Som jag tog upp tidigare söker kvinnor efter mycket mer än utseende för att hitta en kandidat för sex. När en kvinna får reda på att en man som är tillgänglig för henne redan är eftertraktad av många kvinnor. Ser hon det som ett gyllene tillfälle till att ha sex med en värdig man utan att behöva ta reda på om han verkligen duger först.

Men som jag nämnde i föregående stycke kommunicerar kvinnor indirekt, om du bara går fram till en kvinna och berättar att du legat med många kvinnor, kommer hon tycka att du är en idiot. Om hon däremot får reda på det indirekt, genom att hon ser hur många kvinnor som kommenterar under din profilbild på Facebook. Genom att en gemensam bekant berättar för henne att du varit med många kvinnor och så vidare, kommer det definitivt väcka hennes intresse.

Varför lösaktiga kvinnor är slampor, medan framgångsrika män är hingstar

Här är ytterligare ett område där män och kvinnor letar efter olika saker. Eftersom kvinnan står för tillgång till sex betyder det att ifall en kvinna är promiskuös är det troligtvis något fel på henne eftersom hon bara ger sig till flera män utan att få något mer tillbaka för det. Om en man däremot får sex med många kvinnor innebär det troligen att han är väldigt framgångsrik på flera områden som kvinnor är attraherade av. Detta har även en biologisk grund, om du blir tillsammans med en lösaktig kvinna är risken större att hon blir gravid med en annan mans barn. Men en kvinna vet alltid att oavsett vem fadern är, är det hon som är mamma till barnet.

Detta är ytterligare en anledning till varför kvinnor oftast inte (öppet) är lika promiskuösa som män. Detta är också viktigt att tänka på när du försöker få med dig en kvinna hem från en offentlig tillställning, att du gör det på ett sätt så att hennes vänner eller omgivning inte uppfattar henne som slampig. Till exempel genom att ta med henne till en ”efterfest” eller för att se din ”myntsamling”.

Hur går jag vidare för att lära mig Game?

Detta är inte vårt huvudämne på Maskulint, men vi kommer att skriva mer om det. I vår premiumgrupp (säg till oss) får du lära dig mer på djupet, hur du blir en mer attraktiv man. Om du vill lära dig mer på egen hand rekommenderar jag följande källor:

Böcker att läsa

ernst

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *