3

Fem beteenden du aldrig ska acceptera från en kvinna i ditt förhållande

Fem beteenden du aldrig ska acceptera från en kvinna i ditt förhållande

När ska du sätta ned foten i ditt förhållande eller bara gå vidare? Här går jag igenom några vanliga beteenden som kvinnor ägnar sig åt i förhållanden som ingen man borde acceptera, men allt för många gör det ändå.

Råden i denna artikel är som mest effektiva att läsa innan du ingår ett förhållande. Men de kan även hjälpa dig att inse när din kvinna tappat respekten för dig, och du kan välja om du vill försöka rädda er relation eller gå vidare. I de flesta fall när en kvinna uppvisar dessa beteenden är det sistnämnda alternativet att föredra. Jag kommer använda en del vanliga termer inom Manosfären, så kolla upp vår Terminologi om det är något du inte känner till.

Hon försöker styra dig med sex

När en kvinna försöker muta dig med sex ”om du gör det här för mig så kanske jag släpper till”, då innebär det att hon inte har någon genuin lust för dig. Kvinnor har främst två typer av sex; den första är transaktion-sex, denna typ av sex har hon med en betaförsörjare (se alfafuxbetabux). Den andra typen av sex bygger på genuin lust, detta har hon bara med en man hon upplever som en alfa, attraktiv och dominant.

Om du finner dig i denna situation kan du försöka upprätta en stark frame för att rädda förhållandet, men det är svårt att förändra ett första intryck och du tjänar mer på att satsa på ett nytt förhållande.

Hon försöker isolera dig från dina manliga vänner

Såvida inte dina vänner är pundare eller totala losers är detta ett dåligt tecken. En kvinna som inte vill att du umgås med dina manliga vänner försöker kontrollera dig, och är troligtvis rädd för att dina vänner ska se att du är i ett dåligt förhållande och därför varna dig för henne. Hon bör regelbundet umgås med sitt systraskap och du med ditt brödraskap. Att leva för tätt inpå varandra hela tiden är en relationsdödare, och hindrar dig i din personliga utveckling.
Läs mer om vikten av brödraskap.

Hon ifrågasätter eller nedvärderar dig inför andra

Att nedvärdera sin partner inför andra vittnar om en enorm brist på respekt. När din kvinna ifrågasätter din kompetens eller duglighet inför andra signalerar det dessutom till andra män att hon letar efter någon bättre. Det kan vara småsaker som att hon leker mamma till dig ”tugga inte med öppen mun” till värre saker som ”min man vet inte ens hur man startar en dator”. Ännu allvarligare är om hon öppet ifrågasätter ert förhållande, det är bara förspel inför en skilsmässa – dumpa henne omgående.

Hon kräver att du förändrar ditt utseende

Detta är oftast vad vi kallar ett skit-test (se shit-test). Såvida du inte börjat klä dig som en luffare sen ni ingick ett förhållande, bör hon uppskatta din stil som hon sade sig tycka om i början av er relation. Jag har sett flera män i min närhet som plötsligt rakat av sig skägget för att deras flickvänner ”tyckte det var dags”. Att hon kräver förändringar i din stil kan vara ett sätt att styra dig, men det kan även innebära andra saker;

hon signalerar en preferens hon nyligen funnit att hon gillar i en annan man, eller så har hon tappat tro på sin egen attraktion, och försöker hindra andra kvinnor från att bli attraherade av dig.

Hon har nära relationer med andra män

Trots att skilsmässor (oftast initierade av kvinnor) och otrohet är högre än någonsin, verkar män mer godtrogna än någonsin tidigare. Detta är ett ämne som förtjänar en artikel i sig självt, men all statistik och sunt förnuft säger att män generellt sett bara försöker få en nära relation med en kvinna för att få ligga. Och kvinnor som främst umgås med ”killkompisar” samlar antingen Betaorbiters (se terminologi) eller så snurrar hon plattor.

När en man protesterar mot att hans kvinna ska ut och spendera en kväll med grabbarna utan honom försöker hon med Gaslighting, att övertyga dig om att det är du som är svartsjuk eller paranoid. Men om du litar till din magkänsla vet du att killkompisar är okej för en tioårig flicka, men inte för en vuxen kvinna i ett förhållande.

Hon kräver ett jämställt förhållande när det passar henne

Detta är också något jag tagit upp i artiklarna ”Sex härskartekniker” och ”Män mot jämställdhet”. Ett traditionellt förhållande mellan en manlig man och en kvinnlig kvinna är komplementerande inte konkurrerande. Det innebär att kvinnor gör de sysslor och plikter kvinnor traditionellt sett varit mer anpassade för, som att ta hand om hemmet, barnen och så vidare. Medan männen sköter traditionellt manliga uppgifter, som beskydd, försörjning, tunga uppgifter med mera.

När en kvinna försöker få dig att göra hälften av hennes jobb samtidigt som du ska betala middagar, öppna dörrar och stå för hyran, då ser hon dig och behandlar dig som en beta, skärp upp din frame omedelbart eller dumpa henne.

Fler värdefulla artiklar i ämnet:

Ta ingen skit i ditt förhållande
Åtta myter om hur du upprätthåller ett förhållande med din kvinna
Hur får jag min fru att ligga med mig del 1&2
Är du en alfa, beta eller omega?
Sex härskartekniker kvinnor använder för att manipulera män
Se upp för kvinnors sexuella strategier

ernst

3 kommentarer

  1. Denna var klockren, mitt i prick med ett gammalt ex jag hade. Så fort man satte ner foten, hotade hon med att göra slut. Vill hon träffa ”killkompisar” ensam får hon göra det, men då är hon inte min flickvän, så slut blev det. Bäst som ni säger: att kvalificera kvinnan innan man ingår i ett förhållande, det blir bara massa drama annars.
    Maskulint.se ni sätter verkligen ord på vad ens naturliga instinkterna signalerar och man blir självsäker på det man innerst inne visste var rätt. Riktigt bra artikel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *